Voorstellen

Voorstellen - Tieneke

Ik ben Tieneke en ik geef sinds 2012 les in Pilates. Dit vond ik zo leuk, dat ik twee jaar later voor mezelf ben begonnen. Sinds 2017 heb ik een eigen locatie in de Meern. 

Sport en beweging zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Na mijn HAVO opleiding ben ik Oefentherapie Cesar gaan studeren en daarna ging ik verder met de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. Tijdens mijn studie gaf ik schaatsles aan kinderen en volwassenen.

Mijn opleiding tot Pilates docente heb ik gevolgd bij Stott Pilates en Power Pilates, onder begeleiding van master teachters Jolanda Hoefnagel en Bob Liekens. Sinds 2014 ben ik Stott Pilates Certified Instructor voor de mat en de Reformer. 
Ik verdiep en verbreed mijn kennis van Pilates door opleidingen en workshops te blijven volgen.

Waarom ik Pilates zo leuk vind? Het draagt op een praktische manier bij aan de mentale en fysieke samenwerking van het lichaam. Hierdoor kom je lekkerder in je vel en ik vind het fantastisch om anderen bij dit proces te begeleiden. Dit geeft me veel energie en voldoening.

Naast het lesgeven werk ik graag in de tuin, houd ik van lekker tafelen en ga ik er gezellig met mijn gezin op uit! Zie ik jou binnenkort in mijn studio? 

×