Voorstellen

Voorstellen - Anouk

Ik stel mijzelf graag even voor: ik ben Anouk, moeder van 2 jongens (7 en 9) en sinds mijn tienerjaren sta ik al voor de klas als sportdocente. In de jaren negentig startte ik enthousiast
als aerobics-en fitnessdocente, hierdoor was de overgang naar een actieve studie als fysiotherapie en daarna de specialisatie manuele therapie meer dan logisch.

Door deze 2 studies werd ik steeds bewuster van de kern van bewegen, en merkte ik dat subtiliteit en aandacht voor het lichaam (en geest) mijzelf en ook mijn cliënten veel bracht.

De link naar Pilates en ook Yoga werd gelegd. Ik volgde meerdere opleidingen in Pilates en Yoga en sindsdien blijf ik mijzelf verrijken, want uitgeleerd als Pilatesdocente (en Yogadocente) ben je nooit. Ik kreeg zelfs het geluk om deel uit te maken van een mooi docententeam die yogadocenten- en therapeuten opleidt, dit doe ik inmiddels al 10 jaar met veel plezier.

Naasthet geven van veel individuele begeleidingen vind ik het verzorgen van groepslessen nog altijd ontzettend leuk. Ik sta voor persoonlijke aandacht, hard maar gecontroleerd werken
en vooral de grote glimlach, tijdens maar ook na de les.

×