Professionals

"Everyone is the architect of their own happiness."
- Joseph Pilates -

Natuurlijk Pilates Studio gebruiken? Deze professionals gingen je al voor!

De Natuurlijk Pilates Studio in De Meern biedt Pilateslessen aan. Maar biedt ook ruimte aan professionals. Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw activiteiten? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. Verder op deze pagina lees je wie jou al voorgingen.

Professionals Studio Natuurlijk Pilates

Bloss Kinderfysiotherapie
Bloeien, Leren, Ontwikkelen, Spelen en Succeservaringen opdoen. BLOSS staat voor no nonsense en laagdrempelige kinderfysiotherapie! Mits Marjan het hiermee natuurlijk eens is 😉

Wanneer? Elke woensdagmiddag en op afspraak.
 

 Frisse Blik Coaching
Coaching en training voor volwassenen en kinderen die meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen.

Wanneer? Op afspraak.
 
Massage maatwerk, Trance healing en Coaching; Rust in je kop, Energie in je lijf en Liefde in je hart.
 
Wanneer? Op afspraak.
 

 Joycelyn Bartlett
Coaching en training voor het ontwikkelen van Vitaliteit, Veerkracht en Wendbaarheid in werk en privé.

Wanneer? Op afspraak.
 

 Inner-Joy
Inner-Joy helpt je als psycholoog en energetische therapeut hoofd en hart weer op 1 lijn te krijgen, te ontdekken wie je bent en hoe je jouw geluk kan vinden!

Wanneer? Op afspraak.
 

 LomiLomi massage
De Lomi Lomi massage is een diepwerkende, vloeiende massage, die gericht is op ontspanning en herstel.

Wanneer? Elke woensdag, donderdag, vrijdagochtend en op afspraak.
 

 The Boost Coach
Maakt korte metten met je blokkerende patronen voorgoed en snel waardoor de weg naar jouw te gekke toekomst duidelijk wordt. 

Wanneer? Op afspraak.
 

 Vitaal & Fit
Orthomoleculaire voedingsadviezen, zoals Hippocrates benoemde; laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding.

Wanneer? Op afspraak.
 

 Yin-Yoga bij Loes
Yoga is een tool om meer contact te maken met jouw lichaam. Je gebruikt jouw lichaam niet om in de houding te komen maar de houding(en) om in jouw lichaam te komen. Er wordt een combinatie les gegeven tussen yin- en hatha yoga. Wat betekent dat er zowel rustige als actieve houdingen (asanas) worden toegepast. Met de focus op ademhaling.

Wanneer? Elke dinsdagavond.
 

 ZwangerFit Leidsche Rijn
Professionele begeleiding en training van de vrouw tijdens én na de zwangerschap.

Wanneer? Elke zaterdagochtend.

Natuurlijk Pilates werkt samen met:

– De BewegingsExpert
De BewegingsExpert is gevestigd in Gezondheidscentrum t Zand – Utrecht LR en St Antonius Ziekenhuis in Woerden. Bij voetklachten of klachten hoger aan uw bewegingsapparaat, zoals knie, heup en rug  terecht kunt bij één professional. Eén expert, die de volledige kennis heeft en weet waarover zij praat en u de aandacht en zorg geeft die u verdient. Gonnie Heijgele is al meer dan 25 jaar een erkend podotherapeut, met specialisatie Sporters, Kinderen en Complexe klachten in de regio Utrecht.

De afgelopen jaren heeft zij veel mensen en kinderen zeer succesvol behandeld met voetklachten, maar vooral ook met (meerdere en complexe) klachten hoger in het bewegingsapparaat, die al door meerdere medische disciplines zijn behandeld. Samen met haar persoonlijke werkwijze, is zij hiermee uniek.

Meer informatie? DeBewegingsExpert 

  – Fysiotherapie Bodyproof
Fysiotherapie Bodyproof is gevestigd in De Meern (Leidsche Rijn) en staat voor:​​ Stabiliteit door activiteit.
Fysiotherapie Bodyproof is een professionele en energieke fysiotherapiepraktijk met een vooruitstrevende aanpak. Op basis van de nieuwste inzichten, ondersteunen zij de patiënt naar een goed functioneren in het dagelijks leven.​

Meer informatie? ​www.fysiotherapiebodyproof.nl
 

 – Fysio van Leeuwen
Fysio van Leeuwen is gevestigd in De Meern. Het team van Fysio van Leeuwen gaat samen met u uw klachten aanpakken die u belemmeren in uw beweging, in de ruimste zin van het woord.

De belangrijkste specialisaties die zij in huis hebben naast algemene fysiotherapie zijn:
– Manuele therapie,
– Sport/revalidatie gerelateerde therapie, 
– Psychosomatische therapie,
– Haptotherapie.

Ze bieden zorg en advies op maat, met aandacht voor heel de mens. En willen op een vakkundige, zorgvuldige en respectvolle manier realistisch zijn. Ze zijn betrokken en werken met veel plezier.

– GoFysio
GoFysio is gevestigd op meerdere locaties, waaronder in Terwijde en Veldhuizen te Leidsche Rijn.
GoFysio wil mensen optimaal laten functioneren binnen hun eigen mogelijkheden door hen vertrouwen te geven in hun eigen fysieke capaciteiten. Om deze visie te kunnen invullen in de dagelijkse praktijk is een oefenruimte zeer belangrijk: mensen moeten ook zelf aan hun gezondheid kunnen werken en veel klachten zijn te voorkomen of te genezen door middel van specifieke oefentherapie en training.

– In voor Verandering
InvoorVerandering is gevestigd in Utrecht en ondersteunt organisaties bij het ontzorgen van de zorg, begeleidt veranderprocessen, ondersteunt bij implementaties en… zorgt voor meer werkplezier.

– Wijs in je Lijf
Wijs in je Lijf is gevestigd in De Meern en is een holistische praktijk voor lichaamsgerichte coaching en traumatherapie.

Overige links

– K’dans, studio “in Beweging” + Opleidingen 
K’dans is het STOTT Pilates® Licensed Training Center in Nederland en is gevestigd in De Haag.
Daarnaast staat K’dans borg voor k w a l i t e i t in beweging. Zo is trainen weer leuk voor iedereen, bij k’dans voel je je thuis, werk je aan je algehele conditie en je O…lijfje met een rooster vol met leuke lessen met accenten op je uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie, bewustzijn en lichaamssamenstelling.

– K’dans, studio “in Beweging” + OpleidingMerrithew, STOTT Pilates®
Merrithew, STOTT Pilates® is het hoofdkantoor STOTT Pilates® in Toronto.

×