Workshops

“Every moment of our life can be the beginning of great things Joseph Pilates.”
- Joseph Pilates -

Vier het 10-jarig jubileum van Studio Natuurlijk Pilates met onze inspirerende Workshops!

🎉 We zijn erg enthousiast om in maart samen met jou ons 10-jarig jubileum bij Studio Natuurlijk Pilates te vieren! 🎉

Ter ere van dit mijlpaalmoment ben jij uitgenodigd voor vier workshops waarbij beweging en ademhaling samengebracht worden zoals de natuur het bedoeld heeft. De visie van Natuurlijk Pilates komen prachtig overeen met wat we gaan doen.

Dus, ben je er klaar voor? Laat ons je meenemen op een avontuur naar innerlijke rust en kracht! 

 1. 🌿 Workshop – BeST-concept – door Chris
  Datum: zaterdag 2 maart
  Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Bij balans en stabiliteit neemt de enthousiaste Chris je mee op een ontdekkingsreis waarbij je vooral niet je best hoeft te doen tijdens het speelse gebruik van grote oefenballen. Ontdek balans en stabiliteitstraining met het BeST-concept. Beweeg met aandacht. Verken je mogelijkheden en verschuif van wilskracht naar veerkracht. Verrijk je oefeningen zonder je lichaam te forceren. Vandaag ben ik tevreden, want ik hoef niet mijn best te doen, het gaat al goed.

 1. 🌿 Workshop – MELT – door Patricia
  Datum: zaterdag 9 maart
  Tijd: 13.00 – 14.30 uur

Duik in de workshop begeleid door Patricia, met aandacht en voelen als leidraad. Ervaar de unieke zelfzorgmethode, MELT, die uiterst effectief is bij chronische pijn in nek, schouders, en rug. Maar kan ook helpen bij een zwak immuunsysteem, stress en/of een hyperactief gevoel in je lijf. Het werken aan je bindweefsel is essentieel, want het staat in verbinding met elk systeem in je lichaam. Zorg goed voor jezelf met MELT! 

 1. 🌿 Workshop – Ademen – door Rob
  Datum: zondag 10 maart
  Tijd: 10.00 – 11.30 uur

Ook de workshop “Spelenderwijs optimaal leren ademen” bij Rob is puur natuurlijk. In zijn zoektocht naar de natuurlijke manier om optimaal te ademen kwam hij tot de ontdekking dat dit vooral in onze speelse en simpele natuur verborgen ligt. Optimaal ademen met plezier en speels gemak voor iedereen. Of je nu wel of geen ervaring hebt met ademwerk dat maakt voor deze workshop niet uit. Hier mengen we een vleugje theorie met vooral veel praktisch ervaren.

 1. 🌿 Workshop – Ecology – door Rowena en Maud
  Datum: zaterdag 23 maart
  Tijd:  14.00 – 15.00 uur

Raak je soms de weg kwijt tussen de talloze supplementen en producten? Spring dan binnen bij de Eqology Workshop, gepresenteerd door Rowena (medisch professional en therapeut) en Maud (prikkelbaar darm syndroom coach). Zij onthullen alle ins en outs over de natuurlijke, hoogwaardige producten van Eqology, met speciale aandacht voor visolie en de vitamines D3 en K2. En hier wordt het pas echt interessant – je kunt een exclusieve bloedtest doen om jouw gezondheid op celniveau te checken. Zoiets is zelfs niet mogelijk bij de huisarts. Navigeer met ons mee door het bos van gezondheidssupplementen en ontdek wat Eqology voor jou kan betekenen!

We kijken ernaar uit om samen met jou ons jubileum te vieren en deze workshops tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Voor de speciale prijs van slechts 10 euro (Ecology is kosteloos!), neem je deel aan de workshops.

Wees er snel bij, want we hebben plek voor maximaal 12 personen! Vol = vol
Waar wacht je nog op?
Meld je vandaag nog aan via info@natuurlijkpilates.nl

×