Links

Gebruikers Studio Natuurlijk Pilates:
 

Bloss Kinderfysiotherapie
Marjan helpt ouders en kind om de prikkelverwerking van het kind in kaart te brengen en aan de hand van praktische tips en oefeningen het dagelijks leven meer in balans te krijgen. De opleiding tot kindercoach heeft mij goede handvatten gegeven om ook het kind goed te kunnen ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Frisse Blik Coaching
Coaching en training voor volwassenen en kinderen die meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen.

In voor Verandering
InvoorVerandering ondersteunt organisaties bij het ontzorgen van de zorg, begeleidt veranderprocessen, ondersteunt bij implementaties en... zorgt voor meer werkplezier.

Joycelyn Bartlett
Coaching en training voor het ontwikkelen van Vitaliteit, Veerkracht en Wendbaarheid in werk en privé.

Inner-Joy
Inner-Joy helpt je als psycholoog en energetische therapeut hoofd en hart weer op 1 lijn te krijgen, te ontdekken wie je bent en hoe je jouw geluk kan vinden!

LomiLomi massage
De Lomi Lomi massage is een diepwerkende, vloeiende massage, die gericht is op ontspanning en herstel.

Mayan Holistic
Vanuit je essentie in je kracht! Coaching en training op het gebied van persoonlijk ontwikkeling, vitaliteit, mindfulness, burn-out en stress management.

Massagetime.nl
Massagetime biedt verschillende soorten massages aan voor lichaam en geest om te ontstressen, blokkades op te hoeffen of stijve spieren weer soepel te krijgen. Een moment voor jezelf.

The Boost Coach
Maakt korte metten met je blokkerende patronen voorgoed en snel waardoor de weg naar jouw te gekke toekomst duidelijk wordt. 

Vitaal & Fit
Orthomoleculaire voedingsadviezen, zoals Hippocrates benoemde; laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding.

ZwangerFit Leidsche Rijn
Professionele begeleiding en training van de vrouw tijdens én na de zwangerschap.

 

Natuurlijk Pilates werkt samen met:

De BewegingsExpert

De BewegingsExpert is gevestigd in Gezondheidscentrum t Zand – Utrecht LR en St Antonius Ziekenhuis in Woerden

Bij voetklachten of klachten hoger aan uw bewegingsapparaat, zoals knie, heup en rug  terecht kunt bij één professional. Eén expert, die de volledige kennis heeft en weet waarover zij praat en u de aandacht en zorg geeft die u verdient. Gonnie Heijgele is al meer dan 25 jaar een erkend podotherapeut, met specialisatie Sporters, Kinderen en Complexe klachten in de regio Utrecht. De afgelopen jaren heeft zij veel mensen en kinderen zeer succesvol behandeld met voetklachten, maar vooral ook met (meerdere en complexe) klachten hoger in het bewegingsapparaat, die al door meerdere medische disciplines zijn behandeld. Samen met haar persoonlijke werkwijze, is zij hiermee uniek.

Meer informatie? DeBewegingsExpert 

Fysiotherapie Bodyproof

Fysiotherapie Bodyproof is gevestigd in De Meern (Leidsche Rijn) en staat voor:​​ Stabiliteit door activiteit.
Fysiotherapie Bodyproof is een professionele en energieke fysiotherapiepraktijk met een vooruitstrevende aanpak. Op basis van de nieuwste inzichten, ondersteunen zij de patiënt naar een goed functioneren in het dagelijks leven.​
Meer informatie? ​www.fysiotherapiebodyproof.nl

Fysio van Leeuwen

Fysio van Leeuwen is gevestigd in De Meern. Het team van Fysio van Leeuwen gaat samen met u uw klachten aanpakken die u belemmeren in uw beweging, in de ruimste zin van het woord.

De belangrijkste specialisaties die zij in huis hebben naast algemene fysiotherapie zijn:
- Manuele therapie,
- Sport/revalidatie gerelateerde therapie, 
- Psychosomatische therapie,
- Haptotherapie.

Ze bieden zorg en advies op maat, met aandacht voor heel de mens. En willen op een vakkundige, zorgvuldige en respectvolle manier realistisch zijn. Ze zijn betrokken en werken met veel plezier.
Meer informatie? www.fysiovanleeuwen.nl

GoFysio

GoFysio is gevestigd op meerdere locaties, waaronder in Terwijde en Veldhuizen te Leidsche Rijn.
GoFysio wil mensen optimaal laten functioneren binnen hun eigen mogelijkheden door hen vertrouwen te geven in hun eigen fysieke capaciteiten. Om deze visie te kunnen invullen in de dagelijkse praktijk is een oefenruimte zeer belangrijk: mensen moeten ook zelf aan hun gezondheid kunnen werken en veel klachten zijn te voorkomen of te genezen door middel van specifieke oefentherapie en training.
www.gofysio.nl/vestiging/utrecht-terwijde

Wijs in je Lijf 

Wijs in je Lijf is gevestigd in De Meern en is een holistische praktijk voor lichaamsgerichte coaching en traumatherapie.
Meer informatie? WijsinjeLijf
 

Overige links:

k'dans, studio "in Beweging" + Opleidingen

K'dans is het STOTT Pilates® Licensed Training Center in Nederland en is gevestigd in De Haag.
Daarnaast staat K'dans borg voor k w a l i t e i t in beweging. Zo is trainen weer leuk voor iedereen, bij k'dans voel je je thuis, werk je aan je algehele conditie en je O…lijfje met een rooster vol met leuke lessen met accenten op je uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie, bewustzijn en lichaamssamenstelling.
www.kdans.nl

Merrithew, STOTT Pilates®

Merrithew, STOTT Pilates® is het hoofdkantoor STOTT Pilates® in Toronto.
www.merrithew.com/stott-pilates